HTTP_CONNECTION:Keep-Alive HTTP_ACCEPT:text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 HTTP_ACCEPT_ENCODING:br HTTP_ACCEPT_LANGUAGE:en-US,en;q=0.5 HTTP_HOST:jenskokholm.dk HTTP_IF_MODIFIED_SINCE:Tue, 19 Nov 2019 07:01:33 JST HTTP_USER_AGENT:CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Jens Kokholm

Det er ikke kedeligt i tiden

21-01-2012

Som "hired gunman" er det svært at få tingene jævnt fordelt. 2011 var lidt tynd på bookede dage, men nu er der en travl tid på vej. Den 14-15 januar spillede jeg de hyggelige nytårskoncerter i Silkeborg, bl. a. med solisterne Maria Lucia og Dominique Moralez.

Nu forberedes guitar til Evita som spilles i Holstebro samt på turne fra 24. februar. I modsætning til den mere symfoniske opsætning jeg medvirkede på i Silkeborg for et par år siden, er det denne gang et lille funky kapel med under ledelse af Jakob Trautner. Der er 2 guitarer på forestillingen og det bliver en fornøjelse at battle guitar med Sune Hånsbæk.

Fra midten af marts starter jeg prøver på Chess på Århus teater, og overtager Klaus Lorenzen min guitar-pind på Evita. Det er 5. gang jeg skal spille Chess, så mon ikke der er en nodeside eller 2 der vækker gensynets glæde :-)


jenskokholm@gmail.com
English version