HTTP_CONNECTION:Keep-Alive HTTP_ACCEPT:text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 HTTP_ACCEPT_ENCODING:br HTTP_ACCEPT_LANGUAGE:en-US,en;q=0.5 HTTP_HOST:jenskokholm.dk HTTP_IF_MODIFIED_SINCE:Sat, 07 Dec 2019 23:13:39 CET HTTP_USER_AGENT:CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Jens Kokholm

Forår og sommer 2018

10-07-2018

Seebach Seebach og Seebach. Først i Musikhuset Århus hvor vi satte publikums rekord. Nu i Det Koglelige teater i KBH, hvor vi også spiller for fulde huse. What's not to like


Læs nyhed


Februar - marts 2018

10-07-2018

Her var jeg med på min 9. udgave af Chess. Denne gang bl.a. med Stig Rossen, Xenia, Kristian Vetter. Bjarne Langhoff og Martin Loft. Det blev vist til 60+ shows.


Læs nyhed


Efteråret 2017

10-07-2018

Seebach musical - ikke mindre en 115 shows på Fredericia Teater. Jeg spillede ca 100 af dem. I december havde jeg juleturne med Jesper Lundgaard.


Læs nyhed


Sommeren 2017

10-07-2018

Herlige dage med SMUK i forbindelse med Kløften festival. Skulder-operation...........et kapitel for sig. Resten af sommeren blev mit livs mest smertefulde tid. Det lykkedes at spille Shubidua musical-show på festivaller i august og september, men det var ikke let.


Læs nyhed


April 2017 - Der øves

01-04-2017

Det er sjovt - der skal øves lige meget om man skal spille én, to eller 200 koncerter. Lige nu øver jeg til Legendale på Fredericia teater hvor jeg skal afløse Steffen Shackinger en enkelt aften den 7-4-2017. Derefter er det Skabelsen af Hayd som skal spilles med Århus Symfoniorkester og Per Vers. 2 koncerter bliver det til, dels i Herning, dels i Århus henholdsvis den 26 og 28 april.


Læs nyhed


Januar med SMUK, Rugsted Kreutzfeldt og Lizzie

19-01-2017

Vi er i fuld gang med koncerterne med SMUK og Rugsted og Kreutzfeldt. Det er en ære og en stor fornøjelse at spille med disse hitsnedkere! Jeg er samtidigt i fuld gang med prøverne på genopsætningen af musicalen om øksemorderen Lizzie Borden. Denne gang på engelsk. Vi spiller på Fredericia teater fra den 27-1 og rykker til Greenwich Theater i London den 22 Februar. Kom og se en musical med smæk på - enten i Fredericia eller i London!


Læs nyhed


Juli-December 2016

25-11-2016

Chess på Palsgaard
Shrek i Herning
Officer and Gentleman i Silkeborg
TV2s juleshow med Ålborg Symf og bl.a. Shaka Loveless, Lars Lilholt, Noah, Rasmus Seebach, Thomas Buttenschøn, Rune Klan og Ida Corr. Dejligt igen at spille med Lars Daugaard, Morten Toftgård Ramsbøl og Jacob Trautner - Se det den 23/12.
Lige om lidt - Julekoncert med Århus Symfoniorkester.


Læs nyhed


Februar Marts April

30-04-2016

Var der nogen der sagde Shubidua? - Well, med 8, næsten udsolgte shows om ugen på Østre Gasværk i godt selskab er det ikke let at finde noget at klage over.


Læs nyhed


Januar 2016

30-04-2016

Mads Kjølby var så venlig at starte Shubidua op på Østre Gasværk imens jeg kørte en god del kilometer i det Sønderjyske. Nytårskoncerter med SMUK er på dejligste vis blevet et tilbagevendende projekt. Christoffer Brodersen synger bare svinegodt og med alle Søs Egelinds talenter, sjove figurer og kæmpe erfaring var det en rigtig god tid.


Læs nyhed


November 2015

30-04-2016

Trods Shubidua endnu kørte, fik jeg lov at spille på TV2's store juleshow, igen med Ålborg Symfoniorkester. Jeg var i rigtigt godt selskab med Kaya Brüel, Martin Brygmann, Pyrus og Julie Steincke. Altid spændende hvad der sker, når kameraet kører. Selv en gammel rotte som jeg kan få røde ører. Det blev første job på Kemperen.


Læs nyhed


Oktober 2015

30-04-2016

Jeg havde en lille pause fra Shubidua og spillede Den Eneste Ene i Silkeborg. PÅ RIGTIGT GEAR - åhh, jeg spiller altså bedst når jeg må spille på mit rack! Tak til Per Zeeberg, som på bedste vis afløste mig på Shubidua. Havde han fået mere ros, var jeg blvet lidt irriteret. Tak Per!


Læs nyhed


September 2015

30-04-2016

Det er ikke gået manges næse forbi at vi har gang i en Shubidua forestilling på Fredericia Teater. Ved premiere i September havde vi udsigt til ca 100 shows, - nu tæller vi lidt over 200. FEDT - en hjertevarm musical. En ny historie fortalt med Shubbernes musik. 88 shows i Fredricia, 95 shows Østre Gasværk og til maj 28 shows i Musikhuset Århus. Jeg er glad.


Læs nyhed


August 2015

30-04-2016

Her havde jeg fornøjelsen at spille med Ålborg Symfoniorkesters på deres sommerkoncerter. Frederikke Kampmann, Stig Rossen og Maria Lucia var solister. Det er altså noget særligt at spille med så stort et orkester. Det gør jeg gerne igen!


Læs nyhed


Juli 2015

30-04-2016

Spillede på Kløften festival med Sys Bjerre og SMUK (Slegsviske Musikkorps) Det var rigtigt skægt at spille med Sys og høre hendes numre udsat for 16 horn og guitar.


Læs nyhed


Fame - Herning 2015

11-05-2015

Hov, så smuttede endnu et par måneder på behageligste vis. Fame i Herning var godt besøgt og jeg fik igen lov at spille med de bedste i branchen. Lars Daugaard, Allan Nagel, Rasmus Steenberg, Rasmus Bøgelund, Robin Watson, Henrik Resen, Eddi Jarl, Marie Sønderby Larsen, Joakim Øster og Dennis P. - Hvor har jeg ventet mange år på at spille det lille guitar-tema som alle os gamle kan huske. Ahhh - det var godt. Nu, undervisning, præsentation af Den Eneste Ene, som kommer til at spille i Silkeborg til efteråret, lidt Roger & Over, ABBA Revival og sikkert lidt mere til.


Læs nyhed


Nytårskoncerter med SMUK

18-01-2015

Er i fuld gang med at spille nytårskoncerter med Slesvigs Musikkorps, Jesper Lundgaard og Maria Lucia. Det er IGEN en stor fornøjelse at arbejde med disse top-prof mennesker. Lækker musik, gode arrangementer og udsolgte huse. Jeg gider godt resten af turnéen!


Læs nyhed


December 2014

16-12-2014

Så er den bloddryppende Lizzie CD ved at være klar til julehandlen. Jeg har lagt lidt extra guitar på, og igen nydt hvert et sekund med den fede musik. Udover diverse koncerter med ABBA Revival Band (som lyder bedre end nogensinde) og julefrokost-jobs i flere konstallationer, spiller jeg i disse dage julekoncerter med SMUK, Søren Huus og Andrea Pellegrini - en stor fornøjelse!


Læs nyhed


Sensommer 2014

20-08-2014

Et par travle uger er ved at være driblet på plads. 5 repetoirer på 6 dage, - sådan skal det helt ikke altid være, men det har været fedt at spille med Grand Prix de Luxe, Kirsten Siggård, Søren Poppe, Anne Herdorf, Lise Haavik, Jesper Lungaard, Signe Svendsen, Roger & Over og ABBA Revival Band. Og jeg glæder mig til koncerten på søndag med Slesvigs Musikkorps med Jesper Lundgaard, Jette Torp og Christoffer Brodersen. En masse gamle bekendtskaber holdt ved lige og nye bekendtskaber etableret.


Læs nyhed


Foråret 2014

19-02-2014

Nytårs koncerterne i Silkeborg i Januar er forlængst overstået. Det var dejligt at spille med bl.a. Søs Fenger og Joakim Knob. Nu øves der på Cats til forestillingerne i Herning og på Lizzie til heavy musicalen i Fredericia om øksemorderen Lizzie Borden. Det bliver ROCK! Corona Guitarskole er en del af Corona Music i Thorsø, og det bliver en fornøjelse at undervise i dette regi. - Se mere på Corona Guitarskole


Læs nyhed


Esaura - Fredericia Teater

18-10-2013

Synger på sidste vers - men jeg fik lov at være med til denne fantastisk flotte forestilling på 6 shows som afløser for Steffen Shackinger. Denne gang på Mandolin, Bouzouki, Nylon, Western og slagtøj. Det var intet mindre end en udfordring, men jeg synes selv at det lykkedes i det store hele og jeg er superglad for Steffens og Thomas Møllers tillid. - Der var tider hvor jeg helst havde brændt noden rituelt af, men tingene faldt på plads og når historie, musik og arrangement i den grad går op i en højere enhed var det bare fedt at få lov at bidrage.


Læs nyhed


Aladdin - Operaen - København

18-07-2013

Så står den på Aladdin i Operaen i København. Fredericia Teaters vildt flotte opsætning af Aladdin er rykket til Operaen og spiller frem til 20. august. Jeg føler mig yderst privilligeret ved at få lov at spille denne flotte forestillinger med det 17 mand store orkester. Det er tight, det svinger - og det lyder intet mindre end fantastisk takket være Tim Høyer Andreasen.


Læs nyhed


Water2Life

19-03-2013

Har lige haft fornøjelsen af at spille 3 dage med at fantastisk kor under ledelse af Henrik Birk. Solister var Nicoline Møller og Jesper Lundgaard. Musikken, komponeret af Henrik Birk, fik kærlig behandling af Søren Graversen, Henriette Krogh, Jesper Falch, Allan Nagel, Jan Kaspersen, Niels Rahbeck, Johs Stærk og undertegnede. Water2Life er et projekt, der skal rejse midler til de dele af verden der har dårlig vandforsyning. Læs mere på www.Water2Life.net
Tak for en fantastisk oplevelse!


Læs nyhed


Nytårskoncerter Silkeborg + Snehvide

13-01-2013

Det var så et par dejlige nytårskoncerter i Silkeborg med Erann DD og Andrea Pellegrini. God stemning og et par fantastiske sangere. Yeahh. Banjoen blev luftet og dejligt at stifte bekendtskab med tango-musik af Piazolla. Nu står den på Snehvide på Århus Teater de næste par måneder med bl.a. Lars Daugaard, Tom Bilde og Søren Hansen.


Læs nyhed


Aladdin

27-09-2012

- på Fredericia Teater står for døren. Jeg skal assistere ca 14 gange for Steffen Schackinger. Masser af akkorder og forhåbentlig en masse sjov!


Læs nyhed


Chess revisited

31-07-2012

Så er det lige før 2. runde af Chess på Århus Teater. Det bliver herligt med et par par ugers fest med det gamle hold krydret med nye ansigter. Vi ses!


Læs nyhed


Det er ikke kedeligt i tiden

21-01-2012

Evita i Holstebro, samt turné
Chess Århus Teater samt turné


Læs nyhed


NY GUITAR....

07-08-2011

.... fik jeg vist ikke lige noteret. Min nye Suhr med roasted maple neck, dukkede op i sidste uge og det er da bare en fornøjelse at få et så fedt instrument i hånden. Yes baby!


Læs nyhed


Vi Unge Live på Ringsted Festival d. 5-8-2011

07-08-2011

Yes - La Coste T-shirts, nitte armbånd og stor lyd - altid en fornøjelse! Lønnen kan man altid diskutere - nårh nej, der var ikke så meget at diiskutere da de gik konkurs :-/


Læs nyhed


80'er fest med Vi Unge Live - 8/9 April

13-04-2011

Så blev det gamle 80'er gear luftet til 2 gange 80'er fest.....


Læs nyhed


Teaterkoncert og korstævne med Stig Rossen

13-03-2011

Fin uge med 4 dages afløsning for Steffen Schackinger på Århus Skuespillerskoles teaterkoncert "Be Kind If I'm a Mess", samt et korstævne på Djursland med Stig Rossen som solist.


Læs nyhed


Inspirationstur til LA - Februar 2011

08-03-2011

Man kan læse meget om alting på nettet, men der er nu noget særligt ved at være der in person så jeg besluttede at tage en 10 dages tur til LA. Hovedformålet - at kunne lave endnu bedre guitar-recordings i mit hjemme-studie.


Læs nyhed

Denne artikel indeholder billeder 

Velkommen til min hjemme-side

08-03-2011

Tak til Jess Bonde for design og tålmodighed!


Læs nyhed


jenskokholm@gmail.com
English version